BPO AUDIT TAX

Hírek

ügyfél-tájékoztató

BPO Szolgáltatások - Tájékoztató 2020. március 16.

| Szerző: BPO
Fontosnak tartjuk, hogy Ügyfeleinket teljes körűen tájékoztassuk, és támogatóan, együttműködve jussunk túl ezen a koronavírus miatt kialakult válsághelyzeten.
Bővebben

Abban hiszünk, hogy a legfontosabb ilyen időszakokban a kommunikáció és megfelelő informálás. Hiszen tudjuk, ebben a helyzetben is közösen vagyunk benne, és közösen támogathatjuk egymást.

Kollégáink, az Önök kapcsolattartói, éppen ezért a szolgáltatásokhoz kapcsolódó folyamatokról minden céggel egyeztetnek. Cégünk IT infrastruktúrális kialakításának, munkacsoportjaink professzionális működésének és az online megoldásoknak köszönhetően a nehézségek nagy része áthidalható home office munkavégzés esetében is. Éppen ezért továbbra is teljes mértékben a munkaidő alatt rendelkezésükre állunk.

Cégünk, munkatársaink minden tőlük telhetőt megtesznek, ennek köszönhetően a szolgáltatásunk folyamatosságát együttműködve biztosítani tudják - a vis major esetek kivételével. Kötelességünk minden esetben követni az illetékes hatóságok előírásait és a munkavégzésünket annak megfelelően megszervezni.

A hatékonyabb kommunikáció miatt javasoljuk, hogy  Ügyfeleink szíveskedjenek elsősorban email formájában megkeresni minket, vagy a központi telefonszámunkon (+36-1-422-1339) tájékozódjanak. A postai küldeményeket - amíg erre lehetőség van - heti egy alkalommal vesszük át, de kérjük Ügyfeleinket, hogy egészségügyi és munkaszervezési okok miatt inkább elektronikus úton juttassák el hozzánk a dokumentumokat ebbe az időszakban.

Bízunk benne, hogy mihamarabb minden visszatér a megszokott kerékvágásba. Addig is mindenki vigyázzon magára és vigyázzunk egymásra!
Ezt mondták rólunk

Hogy miért vagyunk hűségesek a BPO-hoz? Munkájukat rendkívül magas színvonalon végzik, a munkatársak felkészültek, kedvesek, segítőkészek, összességében egy kiváló partnerkapcsolatot sikerült kialakítanunk a sok éves közös munka során.

Bővebben


Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálhatja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről. Kérjük, olvassa el Süti Szabályzatunkat!