BPO AUDIT TAX

Székhelyszolgáltatás

Budapest diplomata negyedében található irodánkban kínáljuk székhelyszolgáltatásunkat ügyfeleinknek.

Adókockázatok csökkentésére
A magyar adórendszerben kiemelt szerepe van az iratok kézbesítési vélelmének. Sokan azért választották székhelyszolgáltatásunkat, mert a tevékenységükből adódóan a székhelyükön csak ritkán találhatók, viszont egy át nem vett levél az adóhivataltól súlyos bírságokkal, esetleg az adószám felfüggesztésével vagy törlésével is járhat. A hozzánk beérkező levelek biztosan megérkeznek a feladóhoz. Kollégáink egyben azonnal meg is tudják kezdeni azokat a szükséges intézkedéseket, amelyek ahhoz kellenek, hogy ügyfelünket ne érje hátrány egy rossz időpontban kézbesített levél miatt.

Budapesti cím, presztízs értékű székhely
Vidéki telephelyekkel rendelkező ügyfeleink számára fontos, hogy az ügyfeleiknek budapesti címet adjanak meg. Ez egyrészről azzal magyarázható, hogy nagyon kis létszámú, adminisztratív személyzettel dolgoznak, vagy az ügyvezető feladata is egyben az összes adminisztratív tevékenység. De olyan helyzetek is előfordulnak, amikor egy külföldi leányvállalat adminisztrációját az anyavállalat kezeli és ezért minden iratot, levelet angol nyelvre fordítva kell megküldenünk a számukra.

Tárgyalóhasználat
Egy-egy tárgyalás lebonyolítása nehézséget tud okozni a külföldi tulajdonú vagy ügyvezetésű cégek esetében. Ezért előfordult már, hogy egy-egy vezető kiválasztás során az interjúk helyszíne az irodánk volt. De arra is volt már példa, hogy kereskedelmi megbeszélésekhez biztosítottuk a tárgyalót, valamint a kisegítő személyzetet.  


Budapesti irodánk a belvárostól pár percre a város zöld övezetében helyezkedik el. Kiváló közlekedési lehetőségeinek köszönhetően könnyen megközelíthető, nem véletlenül található több konzulátus a szomszédságunkban. Szolgáltatásunkat kizárólag olyan ügyfeleink részére kínáljuk, akik irodánk más szolgáltatásait is  igénybe veszik.

 


 

Kérje ajánlatunkat

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálhatja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről. Kérjük, olvassa el Süti Szabályzatunkat!