BPO AUDIT TAX

Adatbiztonsági nyilatkozat

BPO AUDIT TAX adatbiztonsági nyilatkozat

Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-117824/2017.

Bevezetés
Jelen nyilatkozatban a BPO Gazdasági Fejlesztő és Tanácsadó Kft., a BPO-AUDIT Könyvvizsgáló és Vezetési Tanácsadó Kft., valamint a BPO-TAX Adó és Könyvviteli Szolgáltató Kft. (továbbiakban: BPO) az általuk közösen üzemeltetett http://www.mgi-bpo.hu oldalon keresztül gyűjtött felhasználói adatok védelmére vonatkozó feltételeit rögzíti. A honlap használata során személyes adatainak a megadásával Ön beleegyezését adja, hogy BPO a jelen nyilatkozatban szereplő feltéteknek megfelelően azokat felhasználja.

Adatgyűjtés
Felhívjuk a figyelmét, hogy a honlapunk látogatása során Önnek semmilyen adatot nem kell megadnia! Ha a weboldal használata során önként adatokat bocsát a rendelkezésünkre, akkor egyúttal hozzájárul ahhoz, hogy ezen adatokat feldolgozzuk. A weboldalon kizárólag olyan adatokat gyűjtünk, amelyeket a látogató saját elhatározásából ad meg a részünkre. Ilyen jellegű adatok lehetnek például a név, email cím, cégnév, postacím, telefonszám, stb.

Adatfelhasználás
Az adatokat kizárólag abból a célból használjuk fel, amelyre azt Ön megadta, vagy amelyre az adatgyűjtés körülményeiből következtetni lehet.

Adatok harmadik féllel történő megosztása
Az Ön által önkéntesen megadott adatokat harmadik féllel nem osztunk meg. Ez alól kivételt képez, ha az adatszolgáltatást jogszabály írja elő, vagy ezt Ön az adatszolgáltatása során kéri. Az Ön által önkéntesen közölt adatokat megbecsült értékként kezeljük és illetéktelen felhasználók elől legjobb tudásunk szerint megvédjük.
A honlapunkon található tartalmak bizonyos esetekben olyan külső hivatkozásokat tartalmazhatnak, amelyeket nem a BPO adatbiztonsági szabályainak megfelelően üzemeltetnek.

Információbiztonság
Az adatok védelmét illetéktelen hozzáférésektől, közzétételektől, módosításoktól, törlésektől megfelelő technológiai és biztonsági eszközökkel biztosítjuk.

Információhoz való hozzáférés
Az Ön által megadott információk folyamatos pontosságának ellenőrzéséért nem vállalunk felelősséget. Ha Ön a korábban megadott adatokat frissíteni szeretné, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk az info@bpokft.hu email címen.

Leiratkozás
Ön bármikor leiratkozhat mind a szakmai hírleveleinkről, mind a HR-es adatbázisunkból. Ehhez nem kell semmi mást tennie, mint a nem kívánt levélben szereplő leiratkozás linkre kattintania. Ha mindez mégsem járt sikerrel, kérjük, jelezze felénk az info@bpokft.hu címen.

Adatvédelmi nyilatkozat módosítása
Az adatvédelmi nyilatkozatot saját belátásunk szerint bármikor módosíthatjuk, illetve kiegészíthetjük. Az oldal felhasználása során rendszeresen ellenőrizze a hatályos nyilatkozatunkat a félreértések elkerülésének érdekében.

További kérdése merült fel?
Amennyiben továbbra is bizonytalan adatai védelmével, illetve felhasználásával kapcsolatban, vegye fel velünk a kapcsolatot az info@bpokft.hu email címen.