BPO AUDIT TAX

Családbarát Vállalat

Családbarát Vállalat

Címvédés - Ismét Családbarát Vállalat címet nyert a BPO!

Stabil háttérrel rendelkezni, szakmai munkánkat professzionálisan végezni és családias hangulatot teremteni - ezek a BPO célkitűzései hosszú távon. Egyedi cégkultúránknak köszönhetően tavaly megszerzett Családbarát Vállalat címünket idén novemberben is meg tudtuk védeni.

Az Év Családbarát Vállalata pályázat mára egyik fokmérője annak, mennyire áll készen a vállalat a következő évek munkaerő piaci kihívásaira.

A kereslet felé billent a mérleg, a kínálat szűkül, munkaerőhiány van. Az új belépő generációk megszerzéséhez és motiválásához teljesen új eszközök és új vezetői szemlélet kell.
Az ember arcú és családbarát vállalati kultúra, a felhatalmazó, bizalmon alapuló vezetői (mentori) szemlélet, a rugalmas munkaszervezés alapvetésekké válnak a ma és a holnap munkaerő piacán.

Egy nagyon jó csapat dolgozik  a BPO-nál, ennek köszönhetően 2016 . után idén is elnyertük a Családbarát Vállalat címet a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom által kiírt pályázaton. A díjátadó ünnepségen a BPO AUDIT TAX képviseletében Bögre Csilla ügyfélkapcsolati igazgató és Kenéz-Garai Zsuzsa HR generalista kollégánk vett részt, és vette át a "Családbarát Vállalat" megtisztelő címmel járó oklevelet. Ez a cím számunkra nagyon jóleső visszajelzés, mely megerősíti, hogy hosszú távú terveink megvalósításában jó úton haladunk.

BPO Családi nap

Egy kis statisztika
Csapatunk 75%-a nő (és ugyanez az arány áll fenn a vezetőink körében is), a nálunk dolgozók 26%-ának van gyereke; ez számszerűsítve összesen 25 gyereket jelent. Kollégáink 40%-a dolgozik rugalmas munkaszervezéssel, gyakornoki programunk résztvevői, valamint a partnerek mellett csoportvezetőink részére is egyedi, személyre szabott megoldásainkkal biztosítjuk a lehetőséget a munka-magánélet egyensúlyának megvalósításában. Az összes kollégánk számára nyitott, rendszeres családi és közösségi programjainkkal pedig szintén hozzájárulhatunk, hogy munkatársaink családi és szakmai élete minél inkább harmóniában működhessen.


Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálhatja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről. Kérjük, olvassa el Süti Szabályzatunkat!