BPO AUDIT TAX

Blog

Listák könyve 2013/2014 adótanácsadás, könyvvizsgálat, könyvelés

Listák könyve 2013/2014

| Szerző: Killik László
A Budapest Business Journal minden évben elkészíti a Listák könyve című kiadványát, amely az egyik legrészletesebb üzleti kiadvány a piacon.
Bővebben

A Budapest Business Journal minden évben elkészíti a Listák könyve című kiadványát, amely az egyik legrészletesebb üzleti kiadvány a piacon. Idén először a BPO is szerepelt a könyvelő, könyvvizsgáló és az adótanácsadói szolgáltatások között.

A kiadvány 100 különböző területen több, mint 2500 cég összehasonlító adatait tartalmazza. Külön öröm számunkra, hogy a Magyarországon működő több ezer szolgáltató cég közül a könyvvizsgálói, a könyvelő és az adótanácsadói listában is a TOP 20-ban szerepel a BPO.

Mindezek ellenére azt gondoljuk, hogy nem a méret a leglényegesebb, de mindenképen szükséges ahhoz, hogy biztonságosan el lehessen látni egy-egy feladatot. Az, hogy több területen is szerepelünk a TOP 20 listában azt mutatja, hogy átfogó ismereteinkre biztonsággal támaszkodhatnak ügyfeleink. Továbbra sem célunk, hogy a "nagy" könyvvizsgáló cégekkel versenyezzünk, mert számunkra sokkal fontosabbak az egyedi, személyre szabott megoldások.
Ezt mondták rólunk

Az üzleti életben elvárt a magas szakmai tudás, de számunkra ugyanolyan fontos az üzleti empátia is. A BPO-nál mindkettőt folyamatosan megkapjuk.

Bővebben


Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálhatja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről. Kérjük, olvassa el Süti Szabályzatunkat!