BPO AUDIT TAX

Blog

Listák könyve 2013/2014 adótanácsadás, könyvvizsgálat, könyvelés

Listák könyve 2013/2014

| Szerző: Killik László
A Budapest Business Journal minden évben elkészíti a Listák könyve című kiadványát, amely az egyik legrészletesebb üzleti kiadvány a piacon.
Bővebben

A Budapest Business Journal minden évben elkészíti a Listák könyve című kiadványát, amely az egyik legrészletesebb üzleti kiadvány a piacon. Idén először a BPO is szerepelt a könyvelő, könyvvizsgáló és az adótanácsadói szolgáltatások között.

A kiadvány 100 különböző területen több, mint 2500 cég összehasonlító adatait tartalmazza. Külön öröm számunkra, hogy a Magyarországon működő több ezer szolgáltató cég közül a könyvvizsgálói, a könyvelő és az adótanácsadói listában is a TOP 20-ban szerepel a BPO.

Mindezek ellenére azt gondoljuk, hogy nem a méret a leglényegesebb, de mindenképen szükséges ahhoz, hogy biztonságosan el lehessen látni egy-egy feladatot. Az, hogy több területen is szerepelünk a TOP 20 listában azt mutatja, hogy átfogó ismereteinkre biztonsággal támaszkodhatnak ügyfeleink. Továbbra sem célunk, hogy a "nagy" könyvvizsgáló cégekkel versenyezzünk, mert számunkra sokkal fontosabbak az egyedi, személyre szabott megoldások.
Ezt mondták rólunk

Régóta tartó munkakapcsolat, folyamatosan naprakész felkészültség, ha kell napi szintű, azonnali tanácsadás, korrektség, kiszámíthatóság……… még soha nem csalódtunk!

Bővebben


Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálhatja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről. Kérjük, olvassa el Süti Szabályzatunkat!