BPO AUDIT TAX

Blog

Transzferár webinar 2016.

Transzferár webinar 2016.

| Szerző: Fakó Dorottya
Értékes információk és tapasztalatok megosztására adott alkalmat transzferár témában az a múlt héten tartott online webinar, amely Tom Neff (RINA) nemzetközi adószakértő és Killik László igazságügyi adószakértő (BPO AUDIT TAX) közreműködésével jött létre.
Bővebben

Transzferár webinar 2016.

Értékes információk és tapasztalatok megosztására adott alkalmat transzferár témában, - az amerikai és európai nézőpontok összevetésével - az a múlt héten tartott online webinar, melyet az MGI Worldwide szervezett; és Tom Neff (RINA) nemzetközi adószakértő, valamint Killik László igazságügyi adószakértő (BPO AUDIT TAX) közreműködésével jött létre.

A "US versus European perspective on Transfer Pricing" című egyórás webinar élőben is elérhető volt az MGI Worldwide tagjai számára 2016. június 23-án. A csütörtöki élő adás folyamán 46 MGI Worldwide tag (összesen 19 országból) kapott áttekintést a transzferárazással kapcsolatos irányelvekről a két tapasztalt szakértőtől.

A BPO AUDIT TAX 2005-óta tagja és egyedüli képviselője az MGI Worldwide-nak Magyarországon.

Engedje meg, hogy figyelmébe ajánljuk szolgáltatásainkat:

Transzferár nyilvántartás készítés

Nemzetközi ügyletek
Ezt mondták rólunk

Az üzleti életben elvárt a magas szakmai tudás, de számunkra ugyanolyan fontos az üzleti empátia is. A BPO-nál mindkettőt folyamatosan megkapjuk.

Bővebben


Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálhatja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről. Kérjük, olvassa el Süti Szabályzatunkat!