BPO AUDIT TAX

Költségvetési szervek

A költségvetési szervek vezetőinek elengedhetetlen a stabil és megbízható pénzügyi-számviteli háttér működés, mert csak így képesek hatékonyan és a lehető legkisebb kockázattal ellátni tevékenységüket.

Kockázatkezelés
A költségvetési szervek működését folyamatos ellenőrzések kísérik. A megfelelően kialakított belső ellenőrzési rendszer a vezetőket segíti azzal, hogy azonosítja a kockázatos területeket és javaslatokat dolgoz ki azok csökkentésére.

Külső erőforrások igénybevétele
Nem minden esetben teszi lehetővé a magyar jogszabályozás, hogy a pénzügyi-számviteli adminisztrációhoz kapcsolódó tevékenységekhez külső szolgáltatót vegyenek igénybe. Azokban az esetekben, amikor erre mégis lehetőség van, olyan kompetenciákhoz juthatnak hozzá a szervezetek, melyek nagymértékben segítik működésüket.

Pályázati források felhasználása
Az egyes fejlesztések vagy képzések finanszírozására több esetben írtak ki hazai pályázatokat. Az értékhatár feletti támogatások esetében az eredményes pénzügyi elszámolás feltétele volt a benyújtott dokumentáció könyvvizsgálata.


A költségvetési szervek jellemzően könyvvizsgálati szolgáltatásaink egyikét veszik igénybe. Kollégáink szerepelnek a Nemzetgazdasági Minisztérium regisztrált belső ellenőri adatbázisában. A magyar könyvvizsgálói kamarai költségvetési minősítésünknek köszönhetően hasznos és értékes szolgáltatásokat tudunk nyújtani ügyfeleink részére.

Kérje ajánlatunkat

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálhatja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről. Kérjük, olvassa el Süti Szabályzatunkat!