BPO AUDIT TAX

Adótanácsadás

Széleskörű és átfogó tapasztalatainknak köszönhetően gyakorlati segítséget tudunk nyújtani magyar és nemzetközi adózási kérdésekben.

adótanácsadó iroda cég budapest adótanácsadásHazai és nemzetközi tapasztalatainknak köszönhetően, illetve az MGI partnerhálózat tagjaként széleskörű és átfogó segítséget tudunk nyújtani ügyfeleink számára hazai és nemzetközi adózási kérdésekben egyaránt.

BPO adótanácsadás – komplex tudás, komplex szolgáltatás
 

Eseti kérdések megválaszolásán kívül folyamatos együttműködésben is dolgozunk ügyfeleinkkel annak érdekében, hogy az őket érintő adózási kihívásokra a lehető leggyorsabban és a legnagyobb biztonsággal tudjanak reagálni. Igazságügyi szakértői tevékenységünknek köszönhetően ismerjük a bírósági eljárásokat, könyvviteli outsourcing tapasztalataink pedig a legapróbb bevallási kérdések megválaszolását is lehetővé teszik.

nemzetközi adótanácsadó cég budapestHazai és nemzetközi szaktudás

Nemzetközi MGI Worldwide szövetségi tagságunknak köszönhetően komplex, több országot átfogó adóügyek megoldásában tudunk segíteni. Napi kapcsolatban vagyunk a környező országokban (Ausztria, Szlovákia, Románia) működő MGI irodák adótanácsadóival, így gyors és biztos segítséget tudunk nyújtani ügyfeleinknek többek között áfát, társasági adót vagy béreket érintő adózási kérdésekben. Amennyiben nemzetközi tranzakcióról van szó, külföldi partnerirodáink bevonásával az adott országra vonatkozó adózási jogszabályokat megvizsgálva alakítjuk ki közös álláspontunkat az ügylet kezelésére vonatkozóan.


Milyen területeken tudunk segíteni?

Hazai és nemzetközi általános és speciális adózási, társadalombiztosítási, pénzügyi, számviteli, munkaügyi, illeték- stb. jogszabályok, ügyvitel-szervezési, szabályzatkészítési feladatok megoldása és értelmezése.

Értelmezési bizonytalanság esetén elkészítjük az egyeztetéshez szükséges állásfoglalás kérő levelet a NAV, illetve az NGM részére, valamint szükség esetén a feltételes adómegállapítási kérelmet.


Adótanácsadó szolgáltatásunk elemei:


Ügyfél specifikus adótanácsadás

Segítünk a probléma megfogalmazásában, igény szerint személyes, telefonos egyeztetés, részletes probléma átbeszélés után állunk neki az adótanácsadásnak. Ügyfeleink teljes körű, átfogó adótanácsadási szolgáltatásban részesülnek, válaszainkban mindig törekszünk a közérthető megfogalmazásra.


Miért hasznos adótanácsadói szolgáltatást igénybe venni?

Felelős vezetőként, szakemberként nem megkerülhető az adózási jogszabályok, illetve a folyamatosan változó adótörvények helyes naprakész ismerete, mint ahogy az sem, hogy a társaságok a működését befolyásoló nagy volumenű döntéseket ne adózási szaktudás bevonásával hozzák meg. Mindez a cégek számára nagy és egyben erőforrásokat felemésztő terhet jelent.

Ezekre a problémákra ad biztonságot nyújtó és megtérülő megoldást, ha a szerveztek külső szakértőre bízzák adózási tevékenységük koordinálását. Hiszen ahhoz, hogy egy vállalkozás sikeresen menedzselhesse az adóügyeit, likviditását, adótanácsadó szakértőre van szüksége, aki - ahogy kollégáink esetében - az adott témában hazai, illetve nemzetközi tudással rendelkezik, illetve egészen specifikus kérdéskörökben is jártas.
 

További szolgáltatásaink

 

Kérje ajánlatunkat

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálhatja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről. Kérjük, olvassa el Süti Szabályzatunkat!