BPO AUDIT TAX

Könyvelés

Minden vállalkozás arra szereti összpontosítani figyelmét, amihez a legjobban ért, legyen szó kereskedelemről, informatikai szolgáltatásokról, termelésről vagy éppen tanácsadói szolgáltatásokról.

A könyvelés a vállalkozások többségének komoly kihívást jelent, ennélfogva jelentős figyelmet igényel a vezetés részéről. Nem minden esetben tudja a cég helyi vezetése szakmailag felügyelni ezen feladatokat. Szerencsére nincs is szükség arra, hogy a vezetés naprakész könyvelési, adózási ismeretekkel rendelkezzen: a könyvelés kiszervezése többek között ezt a hiányosságot oldja meg.

Könyvelői szolgáltatásaink

Teljes pénzügyi és számviteli outsourcing
Visszamenőleges és újra könyvelés
Könyvelés rendbetétele
Anyavállalati riportok készítése
Vállalatirányítási rendszerek bevezetése
Számviteli folyamatok megszervezése
Székhelyszolgáltatás


Könyvelési szolgáltatásunkat olyan cégeknek ajánljuk, melyek vezetése tisztában van a pénzügyi beszámolók iránti felelősségével, illetve fontos kritérium számukra, hogy a megbízott könyvelőiroda hírneve is kifejezze minőség iránti elkötelezettségüket.

  • Könyvelés és adózás területén szerzett 15+ éves hazai és nemzetközi szintű tapasztalat
  • Igényekhez igazítottan bővíthető szolgáltatások
  • Angol nyelvű kommunikáció
  • Nemzetközi háttér (az MGI nemzetközi hálózatának egyedüli hazai képviselőjeként)
  • Kiváló technológiai háttér
  • Nemzetközi minőségellenőrzés

Könyvelés budapest könyvelő cég

Könyvviteli szolgáltatásaink


Rugalmasak, speciális igényekhez igazítottak

Szolgáltatásainkat már kisebb startup-ok is költséghatékonyan igénybe tudják venni: szolgáltatásainkat növekedésükhöz, növekvő igényeikhez igazítjuk.könyvelő iroda budapesten, könyvviteli szolgáltatások

Példa arra, hogy miért érdemes minket választani:
Ügyfelünk egy magyarországi startup vállalkozás. Remek ötletük a megvalósítás fázisába lépett, amihez céget alapítottak a kutatók. Ügyfelünk tisztában volt azzal, hogy cégük nem jövedelmet fog termelni, hanem nagy valószínűséggel egy nagybefektető fogja azt felvásárolni. Ebből adódón a könyvelésbe fektetett kiadások a cég értékét sokszorosan növelő befektetésnek minősültek.
 


Nemzetközi tapasztalat és háttér

Nemzetközi nagyvállalatok magyarországi leányvállalatainak nyújtott szolgáltatásaink középpontjában a helyi szabályoknak való megfelelés és rendszeres jelentések készítése áll, melyhez angol nyelvű kommunikáció társul.

Példa arra, hogy miért érdemes minket választani:
Amerikai tőzsdén jegyzett ipari informatikai megoldásokat nyújtó társaság magyarországi tevékenysége elsősorban a fejlesztésre összpontosít. Nem szerettek volna helyben pénzügyi osztályt kialakítani , ezért a könyvelési és adózási feladataik helyi jogszabályoknak megfelelő ellátásával bíztak meg bennünket. A társaság pénzügyi és adózási kérdéseinek kezelésére irodánk az európai pénzügyi központtal áll közvetlen kapcsolatban.


Menedzsment

A gyors növekedési potenciállal rendelkező kis- és középvállalkozásoknak nyújtott szolgáltatásaink között a pénzügyi folyamatok szabályozottságának kialakítása mellett a menedzsment támogatása is szerepel azért, hogy a pénzügyi adminisztráció is követni tudja a növekedésüket.

Példa arra, hogy miért érdemes minket választani:
Ügyfelünk, egy magyar tulajdonosok által alapított társaság az elmúlt években olyan növekedésen esett át, mely igen nagy terhet rótt a vezetésre: a megváltozott pénzügyi, könyvelési és adózási folyamatok felügyeletét szakmailag már nem tudták ellátni, ami már korlátozta kiváló üzleti lehetőségeiket. Ennek érdekében kialakítottuk, megszerveztük és működtetjük a Társaság könyvelési és adóadminisztrációs feladatait, melyek gyakran kiegészülnek adótanácsadói szolgáltatásainkkal is.

 

Támogatás

Könyvelői szolgáltatásunk részeként ügyfeleink részt vehetnek az évente megrendezésre kerülő adókonferenciánkon, ahol megismerhetik a következő évet érintő adóváltozásokat. A konferencia elsődleges célja, hogy a változások ismeretében a cégek fel tudjanak készülni a következő évi feladatokra, melyek a könyvelésen keresztül a cégek adózását, és ezáltal kiadásait érintik.

Ha szükséges, mi biztosítjuk a szoftvert, de más szoftverek használatában is járatosak vagyunk, amennyiben felmerülne rájuk az igény. Az általunk biztosított szoftver a MESONIC vállalatirányítási rendszer, aminek az az előnye, hogy az alapfunkciókon túl lehetőség van a szoftver további lehetőségeit is kihasználni.

Az alábbi szoftvereket napi szinten használjuk az irodánkban: SAP, SAP Business One, Microsoft Navision, SCALA.

                

 

Kapcsolódó szolgáltatásaink

Teljes pénzügyi és számviteli outsourcing
Visszamenőleges és újra könyvelés
Könyvelés rendbetétele
Anyavállalati riportok készítése
Vállalatirányítási rendszerek bevezetése
Számviteli folyamatok megszervezése
Székhelyszolgáltatás

További szolgáltatások

Bérszámfejtés
Könyvvizsgálat

Kérje ajánlatunkat

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálhatja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről. Kérjük, olvassa el Süti Szabályzatunkat!