BPO AUDIT TAX

Könyvelés

Minden vállalkozás arra szereti összpontosítani figyelmét, amihez a legjobban ért, legyen szó kereskedelemről, informatikai szolgáltatásokról, termelésről vagy éppen tanácsadói szolgáltatásokról.

Budapesti könyvelő iroda könyvviteli szolgáltatásA könyvelés a vállalkozások többségének komoly kihívást jelent, ennélfogva jelentős figyelmet igényel a vezetés részéről. Nem minden esetben tudja a cég helyi vezetése szakmailag felügyelni ezen feladatokat. Szerencsére nincs is szükség arra, hogy a vezetés naprakész könyvelési, adózási ismeretekkel rendelkezzen: a könyvelés kiszervezése többek között ezt a hiányosságot oldja meg.

Könyvelői, könyvviteli szolgáltatásaink


Könyvelési szolgáltatásunkat olyan cégeknek ajánljuk, melyek vezetése tisztában van a pénzügyi beszámolók iránti felelősségével, illetve fontos kritérium számukra, hogy a megbízott könyvelőiroda hírneve is kifejezze minőség iránti elkötelezettségüket.

  • Könyvelés és adózás területén szerzett 15+ éves hazai és nemzetközi szintű tapasztalat
  • Igényekhez igazítottan bővíthető szolgáltatások
  • Angol nyelvű kommunikáció
  • Nemzetközi háttér (az MGI nemzetközi hálózatának egyedüli hazai képviselőjeként)
  • Kiváló technológiai háttér
  • Nemzetközi minőségellenőrzés

Könyvelés budapest könyvelő cég

Könyvviteli szolgáltatásaink


Rugalmasak, speciális igényekhez igazítottak

Szolgáltatásainkat már kisebb startup-ok is költséghatékonyan igénybe tudják venni: szolgáltatásainkat növekedésükhöz, növekvő igényeikhez igazítjuk.

Példa arra, hogy miért érdemes minket választani:
Ügyfelünk egy magyarországi startup vállalkozás. Remek ötletük a megvalósítás fázisába lépett, amihez céget alapítottak a kutatók. Ügyfelünk tisztában volt azzal, hogy cégük nem jövedelmet fog termelni, hanem nagy valószínűséggel egy nagybefektető fogja azt felvásárolni. Ebből adódón a könyvelésbe fektetett kiadások a cég értékét sokszorosan növelő befektetésnek minősültek.
 


Nemzetközi tapasztalat és háttér

Nemzetközi nagyvállalatok magyarországi leányvállalatainak nyújtott szolgáltatásaink középpontjában a helyi szabályoknak való megfelelés és rendszeres jelentések készítése áll, melyhez angol nyelvű kommunikáció társul.

Példa arra, hogy miért érdemes minket választani:
Amerikai tőzsdén jegyzett ipari informatikai megoldásokat nyújtó társaság magyarországi tevékenysége elsősorban a fejlesztésre összpontosít. Nem szerettek volna helyben pénzügyi osztályt kialakítani , ezért a könyvelési és adózási feladataik helyi jogszabályoknak megfelelő ellátásával bíztak meg bennünket. A társaság pénzügyi és adózási kérdéseinek kezelésére irodánk az európai pénzügyi központtal áll közvetlen kapcsolatban.


Menedzsment

A gyors növekedési potenciállal rendelkező kis- és középvállalkozásoknak nyújtott szolgáltatásaink között a pénzügyi folyamatok szabályozottságának kialakítása mellett a menedzsment támogatása is szerepel azért, hogy a pénzügyi adminisztráció is követni tudja a növekedésüket.

Példa arra, hogy miért érdemes minket választani:
Ügyfelünk, egy magyar tulajdonosok által alapított társaság az elmúlt években olyan növekedésen esett át, mely igen nagy terhet rótt a vezetésre: a megváltozott pénzügyi, könyvelési és adózási folyamatok felügyeletét szakmailag már nem tudták ellátni, ami már korlátozta kiváló üzleti lehetőségeiket. Ennek érdekében kialakítottuk, megszerveztük és működtetjük a Társaság könyvelési és adóadminisztrációs feladatait, melyek gyakran kiegészülnek adótanácsadói szolgáltatásainkkal is.
 
 
Ügyféltámogató megoldásaink
 
A magas színvonalú szolgáltatások elkötelezett híveiként környezettudatosan és költség- és időhatékonyan végezzük a munkánkat. Éppen ezért ügyfeleink számláinak fogadása online fájlmegosztó rendszeren keresztül történik. Mivel a NAV is PDF formátumban kéri ellenőrzéskor a számlákat, így Ügyfeleink a NAV elvárásainak megfelelő módon, papír helyett online, biztonságos úton, időt és pénzt spórolva juttatja el hozzánk a kívánt dokumentumokat.


Könyvelői szolgáltatásunk részeként ügyfeleink részt vehetnek havi rendszerességű Üzleti reggelieinken, illetve az évente megrendezésre kerülő adókonferenciánkon, ahol megismerhetik az aktuális és a következő évet érintő adóváltozásokat. Eseményeink elsődleges célja, hogy a változások ismeretében a cégek fel tudjanak készülni a következő évi feladatokra, melyek a könyvelésen keresztül a cégek adózását, és ezáltal kiadásait érintik.

Ha szükséges, mi biztosítjuk a szoftvert, de más szoftverek használatában is járatosak vagyunk, amennyiben felmerülne rájuk az igény. Az általunk biztosított szoftver a könyvelés tekintetében a Kulcs-Soft könyvelő és ügyviteli programjai, mely hatékony munkavégzést biztosít, és garantált jogszabályi előírásoknak megfelelő működés mellett tesz eleget a korszerű könyvelési elvárásoknak is.

Az alábbi szoftvereket szintén napi szinten használjuk az irodánkban: SAP, SAP Business One, Kulcs-Soft.

       könyvelés könyvelő iroda szoftver         

 

Kapcsolódó szolgáltatásaink

 

További szolgáltatások

Kérje ajánlatunkat

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálhatja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről. Kérjük, olvassa el Süti Szabályzatunkat!