BPO AUDIT TAX

Adatkezelési nyilatkozat - állásjelentkezés

Adatkezelési nyilatkozat

A BPO AUDIT, BPO TAX, BPO Kft. Állásjelentkezésekre vonatkozó adatvédelmi és adatkezelési nyilatkozata

Az BPO ezúton tájékoztatja a honlapra látogatókat a www.mgi-bpo.hu weboldal alatt elérhető Karrier aloldalon általa kezelt személyes adatokról, a személyes adatok kezelése körében követett gyakorlatáról.


I. Az adatkezelő megnevezése, elérhetősége

A weboldalon az BPO Gazdasági Fejlesztő és Tanácsadó Kft., a BPO-AUDIT Könyvvizsgáló és Vezetési Tanácsadó Kft., valamint a BPO-TAX Adó és Könyvviteli Szolgáltató Kft. (továbbiakban: BPO vagy Társaság) által meghirdetett álláshirdetésekre beadott jelentkezések során, valamint az általános jelentkezések során magadott adatokat a BPO mint adatkezelő kezeli.
Székhely: 1146 Budapest, Zichy Géza u. 5.
Email: info@mgi-bpo.hu
Telefon: +36 1 422 1339
Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-117824/2017

 

II. Az adatkezelés jogalapja, meghatározása

A karrier oldalon megvalósuló adatkezelésekre az Info.tv. 5. § (1) bekezdés a) pontja alapján, a felhasználók önkéntes hozzájárulásával kerül sor. A hozzájárulást a jelentkező a személyes adatai önkéntes megadásával adja meg.

 

III. Az Adatkezelés időtartama

A Felhasználó által megadott Személyes adatok kezelése addig áll fenn, amíg … vagy  amíg le nem iratkozik, és egyúttal kéri az adatok törlését. Ez esetben az adat a jelen Szabályzatban meghatározott összes Adatkezelőnél törlődik.
A Karrier oldalra feltöltött adatokkal kapcsolatos adatkezelés mindaddig tart, amíg az adatkezelés célja fennáll, illetve amíg a jelentkező a személyes adatainak törlését az Info törvény 14. § c) pontja szerint nem kérte. Külön önkéntes hozzájárulás alapján a beérkezésüktől számított egy évig.


IV. Az adatkezelés célja

A  Karrier oldal adatbázisába jelentkezők (Általános jelentkezés menüpont), illetve a BPO által meghirdetett konkrét állásra jelentkezők (Állásajánlataink menüpont) nyilvántartása, a benyújtott pályázatok elbírálása, a meghirdetett állásra jelentkezők értesítése a kiválasztási folyamat során, illetve annak lezárását követően.


V. A kezelt adatok köre

A jelentkezés dátuma, családnév, keresztnév, születési dátum, telefonszám, e-mail cím, a munkavégzéshez szükséges képesítésekre és ismeretekre vonatkozó adatok, a betölteni kívánt munkakörre vonatkozó információk, a jelentkező által csatolt önéletrajz, illetve az ebben szereplő adatok.
Amennyiben a BPO-hoz benyújtott pályázati anyagban szereplő adatok külső ellenőrzése is szükségessé válik, úgy ehhez minden esetben előzetesen és írásban kérjük a pályázó hozzájárulását.

 

VI. Az adatkezelésre jogosultak köre

A pályázók által megadott személyes adatokhoz a BPO toborzás, kiválasztási folyamatában szükségszerűen résztvevő, a munkaerő felvételben javaslattételi vagy döntési jogkörrel rendelkező illetékes munkatársainak van hozzáférése.
Személyes adatokat harmadik személyeknek a BPO nem ad át.


VII. Tájékoztatáshoz való jog és adatmódosítás

Ön bármikor jogosult tájékoztatást kérni társaságunktól az általunk kezelt, Önre vonatkozó személyes adatokról, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, továbbá arról, hogy kik, és milyen célból kapják vagy kapták meg adatait. Társaságunk a kérelem benyújtásától számított 15 napon belül írásban adja meg a kért tájékoztatást. Továbbá Ön bármikor kérheti a helytelenül rögzített adatainak helyesbítését vagy azok törlését, vagy adatainak zárolását, illetve tiltakozhat személyes adatainak kezelése ellen.

Társaságunk a kérelem benyújtásától számított 15 napon belül törli az adatokat - ez esetben azok nem lesznek újra helyreállíthatók -, illetve tájékoztatást ad kérelmével, a törlési kérelme esetleges elutasításával, illetve az adatkezeléssel kapcsolatban.

Egyebekben társaságunk az adtakezeléssel kapcsolatos kérelmeket azok benyújtásától számított legrövidebb időn belül, de legfeljebb 15 nap alatt megvizsgálja, annak megalapozottsága kérdésében döntést hoz, és döntéséről a kérelmezőt írásban tájékoztatja.

Kérelmét a BPO alábbi elérhetőségeire küldött nyilatkozatával teheti meg:

  • e-mailben: hr@mgi-bpo.hu
  • postai úton: 1146 Budapest, Zichy Géza u. 5. levelezési címre


VIII. Jogérvényesítési lehetőségek

Bármilyen, adatkezeléssel kapcsolatos kérdéssel, észrevétellel, illetve ha úgy tapasztalja, hogy sérültek jogai, forduljon az Adatkezelő munkatársaihoz

Cím: 1146 Budapest, Zichy Géza u. 5.
Email: info@mgi-bpo.hu
Telefon: +36 1 422 1339


Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálhatja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről. Kérjük, olvassa el Süti Szabályzatunkat!