Igazságügyi könyvszakértő

Adó- és járulék, valamint könyvszakértői területeken bíróság, ügyészség, rendőrség kirendelése, továbbá megbízás alapján látjuk el igazságügyi szakértő tevékenységünket.

Szakvéleményeink segítségével a tényállás megállapításában és a szakkérdés eldöntésében segítjük a kirendelőt, illetve megbízónkat.
Gondosan és alaposan elkészített szakértői jelentéseinket a felhasználók biztonsággal használhatják, pártatlanságunkhoz nem férhet kétség. Csak olyan ügyeket vállalunk el, ahol meggyőződésünk, hogy megfelelő szaktudással és kellő kompetenciával rendelkezünk.
A BPO-AUDIT Kft. szerepel a szakértői gazdasági társaságok nyilvántartásában. Nyilvántartási számunk: 009323.

Szakértői tevékenységünket szakértő gazdasági társaságként látjuk el. Kérjük, hogy igazságügyi szakértői kirendelés esetén elsődlegesen a gazdasági társaságot, másodlagosan a szakterületnek megfelelő szakértő kollégánkat jelöljék meg.

Szeretnénk megkönnyíteni a jelölő bíróságok és ügyvédek munkáját, ezért a jelöléshez feltétlenül szükséges információkat összegyűjtöttük. Ha a megadott adatok mégsem bizonyulnának elegendőnek, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

Szakértő gazdasági társaság neve: BPO-AUDIT Könyvvizsgáló és Vezetési Tanácsadó Kft.
Nyilvántartási szám: 009323
Cégjegyzékszám: 01-09-728938
Székhely: 1146 Budapest , Zichy Géza u. 5. III/1-2.
Szakterületek: adó- és járulék, könyvszakértés

Szakértő:

Miszori Ildikó
Igazolványszám: 272258
Szakterület: könyvszakértés, adó- és járulék