A BPO lett az Év Családbarát Vállalata középvállalat kategóriában

Idén amellett, hogy a korábbi évekhez hűen immáron 3. alkalommal méretettük meg cégünket, és nyertük el sikeresen a Családbarát Vállalat címet, a BPO nyerte középvállalat kategóriában az Év Családbarát Vállalata címet, amire nagyon büszkék vagyunk!

Az év családbarát vállalata középvállalat kategória nyertese Az év családbarát vállalata középvállalat kategória nyertese

Cégünk családi vállalkozásból fejlődött ki, ahol a kezdetektől olyan szolgáltatáskultúra megteremtése volt a cél, amely a nemzetközi cégekre jellemző profizmust a családi vállalkozások szellemiségével ötvözi. Azt az elvet igyekszünk támogatni, hogy nálunk nem kell választani: munka és magánélet, karrier és család között. Prioritásként kezeljük a családi és a magánélettel kapcsolatos kérdések és a munkahelyi feladatok minél hatékonyabb összehangolását.

Úgy véljük, hogy mivel a hétköznapjaink legnagyobb részét munkával töltjük, így kiemelt fontossággal bír, hogy ez az idő milyen hangulatban, érzetben és körülmények közt telik el. Több olyan intézkedést vezettünk be, hogy a munkaidő ne mehessen a magánélet rovására, illetve sok olyan lépést is tettünk, ami magát a napi munkavégzés körülményeit javítja. Modern munkavégzési gyakorlatot (home office, rugalmas munkarend) alakítottunk ki, közösségteremtő programokkal, céges rendezvényekkel fokoztuk a munkavállalói elköteleződést.

Családi programjainkat magas részvételi aránnyal szervezzük az év során (BPO Családi nap, kirándulások), illetve olyan programokat is létrehívunk, amivel munkavállalóink gyermekeit tudjuk közelebb hozni szüleik hivatásához.

Nagy hangsúlyt fektetünk munkavállalóink szakmai fejlesztésére (belső tudásmegosztó rendszerünkkel, továbbképzések támogatásával). A testi teljesség nevében egészségmegőrző programot vezettünk be pl. egészségbiztosítási csomag minden munkavállalónk részére, kéthetente irodai masszőr jár hozzánk.

Az eddigi tapasztalatok és pozitív visszajelzések alapján ezek a vállalásaink értéket jelentenek kollégáink számára is, és ennek az Év Családbarát Vállalata díjnak köszönhetően szakmai zsűri számára is.

Az év családbarát vállalata középvállalat kategória nyertese