MGI-BPO jogi közleménye

A weboldalt a BPO-AUDIT Könyvvizsgáló és Vezetési Tanácsadó Kft., valamint a BPO-TAX Adó és Könyvviteli Szolgáltató Kft. (együttesen: MGI-BPO) üzemelteti.

Jelen weboldalon közzétett tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, általános információt nyújt, és nem helyettesíti egy adott szakmai kérdésben szükséges konzultációt. A weboldalon található információ nem tekinthető jogi, számviteli, adó- vagy egyéb tanácsadásnak. A jogszabályok folyamatosan változnak, ezért egy adott időpillanatban történő értelmezésük kizárólag a kérdés összes körülményének a figyelembevétele mellett lehetséges.

Ön kizárólag a saját felelősségére használhatja a weboldalt. A használatból eredő bármilyen közvetett vagy közvetlen kárért vagy károkozásért MGI-BPO nem vonható felelősségre.

A weboldalon található, harmadik felek által üzemeltetett oldalakra mutató hivatkozásokért és azok tartalmáért nem vállalunk felelősséget.

Az MGI-BPO tagja az MGI független könyvvizsgáló, adótanácsadó, könyvelő és tanácsadó cégek nemzetközi hálózatnának. Sem az MGI Worldwide, sem a tagok nem vállalnak felelősséget egymás tevékenységéért, munkájáért, véleményéért, vagy szolgáltatásaiért.

A weboldalon megjelenített tartalom szerzői jogvédelem alatt áll. Ha a felhasználási feltételeinkről szeretne további információt kapni, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk. A honlapon szereplő információk változatlan tartalommal és formában a forrás megjelölésével szabadon terjeszthetők.

Frissítve: 2021.04.23