Közösen teremtünk értéket

Ügyfeleink valamilyen fontos üzleti vagy társadalmi igényre adnak választ, mi pedig abban segítjük őket, hogy a pénzügyi-számviteli területen a lehető legnagyobb biztonságban legyenek. A megfelelő és biztos pénzügyi információ és háttér nélkül a legjobb ötletek is kudarcra vannak ítélve.

Nem egy könyvelő, vagy könyvvizsgáló, vagy bérszámfejtő, hanem egy csapat

Már a kezdetekkor kockázatosnak ítéltük meg, hogy egy ügyféllel csak egy ember foglalkozzon ezért mi csapatokban dolgozunk, legyen szó könyvelésről, könyvvizsgálatról, bérszámfejtésről. Ez azt jelenti, hogy az egyes munkafásokat megosztjuk annak érdekében, hogy egy folyamatot mindig az arra leginkább alkalmas kolléga lássa el. Ez a hatékony működésünknek, valamint a nyújtott szolgáltatásainknak az alapja.

A digitalizáció már nem a jövő, hanem a jelen

Évek óta készültünk arra, hogy a munkánkat a lehető legbiztonságosabban, de papírok nélkül tudjuk elvégezni. Ennek még mindig vannak jogszabályi korlátai, de szerencsére egyre kevesebb. Emiatt nem tudunk teljesen papírmentesek lenni, de már majdnem azok vagyunk.

Kapcsolattartás

Felméréseket készítettünk, és ez alapján ügyfeleink számára az elsődleges kapcsolattartási platform az email, amit a telefon követ, de a személyes kapcsolattartás is fontos. A járvány alatt előtérbe került a video konferencia megbeszélés, ami ugyancsak nagyon jól bevált kapcsolattartási módszernek bizonyult.  Igyekszünk minden kérdést a lehető legrövidebb időn belül megválaszolni.

Üzleti titok

Az ügyfeleink ránk bízzák a legféltettebb üzleti titkaikat és mi ezzel tisztában vagyunk. Mindent elkövetünk annak érdekében, hogy ezek illetéktelen kezekbe ne kerüljenek.