Bérszámfejtés

bérszámfejtésA bérszámfejtés nálunk többet jelent annál, mint a bérjegyzékek összeállítása. Mi egy olyan bérszámfejtő cég vagyunk, ahol a vállalkozását bérszámfejtő kollégáink folyamatos segítik a napi munkamenet során. Az oldalunkon talál egy olyan menüpontot is, ami az ügyfeleinknek szól. Ezen az oldalon számos hasznos iratminta, kalkulátor, szakmai anyag érhető el. Mind azt a célt szolgálják, hogy a bér- és munkaügyi terület mindig pontos, határidőre elkészüljön a jogszabályi előírásainak és a szervezet igényeinek megfelelően.

Milyen esetekben éri meg a bérszámfejtés kiszervezése

Egy külső szolgáltató megbízása nem csupán a bérszámfejtő bér + egyéb juttatásai + munkahelyi kiadások + bérszámfejtő szoftverhasználati díj és a szolgáltatás ára közötti különbözet miatt bizonyul jó döntésnek.

Amiért érdemes az minket választania bérszámfejtő cégként

Bárszámfejtés, adó és munkaügyi tanácsadássalBérszámfejtés, kis és középvállalatoknak

Ügyfelünk egy magyar tulajdonossal rendelkező budapesti vállalkozás, ami külföldre is szolgáltat. 10 munkavállalója van, ezért nem számít nagy létszámú cégnek. Ugyanakkor a szolgáltatási köre miatt speciális bérszámfejtési igényei merülnek fel, mint pl. céges külföldi utakon a költségtérítés kezelése, a külföldi napidíj bérszámfejtése, a magyar tulajdonos számára osztalék és osztalék előlegek bérszámfejtése, jutalmak, bónuszok kifizetése, külföldi kiküldetés esetén a kettős adóztatás elkerülése. Teljes körű bérszámfejtés keretein belül a tb ügyintézés és a jogszabályok naprakész ismerete értelemszerűen alapelvárás.

Mivel a BPO ismeri a speciális igényeket, ezért az ilyen típusú bérszámfejtés és a TB ügyintézési feladatok nem jelentenek számunkra problémát.

Bérszámfejtés, mozgóbérBérszámfejtés, műszakpótlék, túlórapótlék

Bérszámfejtés, ha költséghatékony megoldásra van szükség

Ügyfelünk egy több száz fővel rendelkező gyár, ahol több műszakos, 12 órás munkarendben, délutáni és éjszakai műszakban  dolgoznak a munkavállalók. Ügyfelünk igényli az online elérhető jelenléti ív kitöltésének lehetőségét. Elvárás az is, hogy a kitöltés ellenőrzése, az adatok bérprogramba történő áttöltése és ellenőrzése ne az ő kötelezettsége legyen. A nettó bér adatokat csak egy meghatározott zárt kör láthatja. Ezért a nettó bérek egy csomagként kerülnek átadásra a banki szoftver számára. Így az utalásokat nem kell egyenként rögzíteniük. Egy ilyen mértékű cégnél kiemelten lényegesek a riportok és a különböző listák, melyek  tartalma havonta változhat a cég igényei szerint, valamint a folyamatos rendelkezésre állás, hiszen nagy létszámú munkavállaló esetén folyamatosak a be- és kilépések, táppénz, gyermekgondozási ellátások igénylése, műszakváltozások, szabadságok kezelése stb…

Havi 2500+ fő bérszámfejtésével és a legkorszerűbb informatikai háttér segítségével az ilyen típusú számfejtések számunkra nem jelentenek problémát.

Bérszámfejtés, ha a kollégák rendszeresen járnak külföldre

Ügyfelünk egy Magyarországon be nem jegyzett külföldi cég, ami Magyarországon szeretne magyar munkavállalót foglalkoztatni, és emiatt nem szeretne céget alapítani. Igényli, hogy a teljes bérszámfejtés, utalás, munkaügyi dokumentumok, munkaszerződések, NAV felé utalandó havi adók és járulékok utalása rendben legyen. Ha speciális kettős adóztatású kérdése merül fel, abban is tudjon segítséget kérni. Mivel nem Magyarországon tartózkodik, elsődleges számára, hogy mindent egy helyen tudjon elintézni.

Tapasztalt szakmai csapatunk számára nem okoz problémát az ilyen speciális igényeknek történő bérszámfejtés. Kiváló csapatunkra remek példa, hogy egy alkalommal indult kollégánk Az Év Bérszámfejtője versenyen, amit azonnal meg is nyert.

Bérszámfejtés és ügyféltámogató megoldások

A magas színvonalú szolgáltatások elkötelezett híveiként környezettudatosan és költség- és időhatékonyan végezzük a munkánkat. Éppen ezért ügyfeleink számláinak fogadása online fájlmegosztó rendszeren keresztül történik. Mivel a NAV is PDF formátumban kéri ellenőrzéskor a számlákat, így Ügyfeleink a NAV elvárásainak megfelelő módon, papír helyett online, biztonságos úton, időt és pénzt spórolva juttatja el hozzánk a kívánt dokumentumokat.

Bérszámfejtés szolgáltatásunk részeként ügyfeleink részt vehetnek havi rendszerességű Üzleti reggelieinken, illetve az évente megrendezésre kerülő adókonferenciánkon. Itt megismerhetik az aktuális és a következő évet érintő adóváltozásokat. Eseményeink elsődleges célja, hogy a változások ismeretében fel tudjanak készülni a következő évi feladatokra.

Külföldi munkavállalót szeretne foglalkoztatni?

MGI Worldwide tagságunknak köszönhetően ebben is tudnak partner irodáink segíteni. Tudjon meg többet a Global Mobility Groupról angolul.