A mi víziónk az, hogy egy rugalmas – a szakmai standardok és jogszabályok keretein belül, valamint munkaszervezési tekintetben – innovatív és támogató közösség legyünk, amely elősegíti az egyéni fejlődést és a közös haladást. Célunk, hogy az iparágban a legmagasabb szintű szakmai integritást és megbízhatóságot képviseljük.

A küldetésünk, hogy kiváló minőségű könyvvizsgálati, könyvelési és adótanácsadási szolgáltatásokat nyújtsunk, amelyek túlmutatnak a számokon. Rugalmasan alkalmazkodunk ügyfeleink egyedi igényeihez a szakmai standardok és jogszabályok keretein belül, és ugyanezt a rugalmasságot biztosítjuk munkatársainknak is a munkaszervezés terén. Innovatív megoldásokkal segítjük ügyfeleinket pénzügyi céljaik elérésében. Elkötelezettek vagyunk az egyéni és közösségi fejlődés elősegítésében, és támogató környezetet biztosítunk mind ügyfeleink, mind munkatársaink számára. Mindezt a legmagasabb szintű szakmai integritás és megbízhatóság mellett tesszük, hogy hozzájáruljunk a fenntartható növekedéshez és közös haladáshoz.

Több, mint negyven kollégánkkal elég kicsik vagyunk ahhoz, hogy személyre szabott szolgáltatásokat nyújtsunk, de eléggé nagyok ahhoz, hogy értéket tudjunk teremteni ügyfeleinknek.

Két cég, de egy csapat vagyunk

BPO-nál minden kollégánk azon dolgozik, hogy ügyfeleink sikeresek legyenek és elérjék üzleti céljaikat. Kollégáink számára pedig egy biztos, szakmailag izgalmas értékalapú munkahelyet igyekszünk megteremteni.

BPO és az MGI Worldwide tagságunk

2005-ben csatlakoztunk az MGI Worldwide könyvelő, könyvvizsgáló, adótanácsadó cégek nemzetközi hálózatához. Azóta több nemzetközi projektben vettünk részt, ami mind  ügyfeleinknek, mind kollégáinknak rengeteg lehetőséget teremtett.

A technológia az életünk része

Évek óta készültünk arra, hogy papírmentesen tudjunk dolgozni, mert hittük azt is hogy a technológia javítani fog a munkakörülményeinken is. Talán ez is segített minket abban, hogy a járvány alatt minden kollégánknak volt lehetősége home officeban dolgozni. A legújabb office csomagok mellett a szakmai szoftvereink is a legfrissebb technológiákat alkalmazzák.

 

Köszönjük az elismeréseket!

Az Év Családbarát Vállalata 2018

Sokat dolgozunk azon, hogy élhető és szakmailag tartalmas munkahelyet hozzunk létre. Ezen törekvéseinket mások is elismerik.

Többször megkaptuk a családbarát vállalat címet, de 2018-ban mi voltunk az Év Családbarát Vállalata. Szerethető munkahely cím sokszoros tulajdonosai vagyunk és emellett számtalanszor voltunk már a Felelős foglalkoztatók is.

2:50-nél vesszük át az Év Családbarát Vállalata díjat Közepes Vállalat kategóriában:

A szakmánk jó hírét visszük

Szerintünk szép és biztos szakmát választ, aki könyvelőnek, könyvvizsgálónak, bérszámfejtőnek vagy adótanácsadónak tanul. Ahhoz, hogy felelős döntést tudjanak hozni a fiatalok, mi rendszeresen megyünk középiskolákba, ahol egy kis betekintést engedünk a szakmánkba is.

Készítettünk egy kisfilmet is a fiataloknak 2021-ben a #mutiholdolgozol kampány keretében.

 

Felelősek vagyunk a közösségünkért

Ha tudunk, segítünk! Minden évben felkarolunk legalább egy olyan projektet, amiről azt gondoljuk, hogy az aktuális gazdasági, társadalmi helyzetben kiemelt figyelmet igényel. 2020-ban a járvány kitörését követően laptopokat, irodai bútorokat és irodaszereket ajánlottunk fel általános is középiskolák számára, például a Szinyei Merse Pál Gimnáziumnak.

 

A környezetvédelem és a fenntarthatóság számunkra fontos

Irodaként is úgy gondoljuk, hogy tehetünk a környezetünkért ezért mi már évekkel ezelőtt minimalizáltuk, mára pedig szinte teljesen megszüntettük a papír használatát az irodában. Természetes, hogy szelektíven gyűjtjük a szemetet és mindent elkövetünk annak érdekében, hogy a lehető legkisebb mértékben terheljük a könytezetünket.

 


Szolgáltatásainkat a következő cégeken keresztül nyújtjuk:

BPO-TAX Adó és Könyvviteli Szolgáltató Kft. 
Ügyvezető: Sarkadi-Nagy Szilvia
Adószám: 13127033-2-42
Könyvviteli Szolgáltatások, Bér és Munkaügyi Szolgáltatások, Adótanácsadói Szolgáltatások (operatív jellegűek)

BPO-AUDIT Könyvvizsgáló és Vezetési Tanácsadó Kft.
Ügyvezető: Miszori Ildikó, Killik László
Adószám: 13314664-2-42
Könyvvizsgálati Szolgáltatások, Adótanácsadói Szolgáltatások