Családbarát Vállalat címet nyert a BPO

Családbarát Vállalat címet nyert a BPO

Stabil háttérrel rendelkezni, szakmai munkánkat professzionálisan végezni és családias hangulatot teremteni – ezek a BPO célkitűzései hosszú távon. Egyedi cégkultúránknak köszönhetően Családbarát Vállalat címmel gazdagodtunk idén novemberben.

Családbarát Vállalat címet nyert a BPO AUDIT TAX

Egy nagyon jó csapat dolgozik  a BPO-nál, ennek köszönhetően idén elnyertük a Családbarát Vállalat címet a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom által kiírt pályázaton. A 2016. november 15-én megrendezett díjátadó ünnepségen a BPO AUDIT TAX képviseletében Bögre Csilla ügyfélkapcsolati igazgató és Kenéz-Garai Zsuzsa HR generalista kollégánk vett részt, és vette át a “Családbarát Vállalat” megtisztelő címmel járó oklevelet. Ez a cím számunkra nagyon jóleső visszajelzés, mely megerősíti, hogy hosszú távú terveink megvalósításában jó úton haladunk.

Egy kis statisztika
Csapatunk 77%-a nő, a nálunk dolgozók 26%-ának van gyereke; ez számszerűsítve összesen 25 gyereket jelent. Kollégáink 40%-a dolgozik rugalmas munkaszervezéssel, gyakornoki programunk résztvevői, valamint a partnerek mellett csoportvezetőink részére is egyedi, személyre szabott megoldásainkkal biztosítjuk a lehetőséget a munka-magánélet egyensúlyának megvalósításában. Az összes kollégánk számára nyitott, rendszeres családi és közösségi programjainkkal pedig szintén hozzájárulhatunk, hogy munkatársaink családi és szakmai élete minél inkább harmóniában működhessen.

Jelen vagyunk a Facebookon, csatlakozzon közösségünkhöz! 🙂