Üdvözöljük Új HR-es Kollégánkat!

Örömmel jelentjük be, hogy új kolléga csatlakozott a cégünkhöz az emberi erőforrások területén. Kissné Ambrus Izabella mostantól HR menedzserként segíti munkákat. Az MGI-BPO mindig is kiemelten fontosnak tartottuk munkatársaink fejlődését és támogatását. Új kollégánkkal tovább szeretnénk erősíteni ezirányú elkötelezettségünket.

A Kollégáink Jóléte a Cégünk Legfőbb Értéke

Az MGI-BPO-nál azt valljuk, hogy a kollégák jóléte létfontosságú a vállalati sikerünk szempontjából. Az új HR-es kollégánk feladata, hogy segítse munkatársainkat önmegvalósításukban, karrierjük fejlesztésében és egészségük megőrzésében. Ezzel hozzájárul cégünk általános sikeréhez és fenntarthatóságához.

Könyvelő, Könyvvizsgáló, Adótanácsadó, Bérszámfejtő – Mindenki Számít

Az MGI-BPO csapatában dolgozó könyvelők, könyvvizsgálók, adótanácsadók és bérszámfejtők kulcsfontosságú szerepet játszanak ügyfeleink pénzügyi stabilitásának biztosításában. Izabella segítségével továbbfejlesztjük szakembereink képességeit és optimális munkakörülményeket biztosítunk számukra.

A Célunk: Közös Siker

Az MGI-BPO-nál hiszünk abban, hogy csak közös erővel érhetjük el a legnagyobb sikereket. Izabella hozzájárulásával továbbra is olyan munkakörnyezetet teremtünk, amely segíti kollégáinkat az egyéni és a közös célok elérésében.

Keressen Minket a Könyvelő, Könyvvizsgáló, Bérszámfejtő Szolgáltatások Terén

Az MGI-BPO az MGI Worldwide nemzetközi könyvvizsgálói hálózat tagja, ezért angolul is kommunikálunk ügyfeleinkkel. Ha könyvelési, könyvvizsgálati, adótanácsadói vagy bérszámfejtési szolgáltatásokra van szüksége keressen minket bizalommal.

Kapcsolatfelvétel

Ha kérdése van, vagy szeretne többet megtudni szolgáltatásainkról, lépjen velünk kapcsolatba.