Családi vállalkozások Ausztráliában

Családi és magánvállalkozások helyzetéről készített felmérést az MGI Ausztráliában

Az MGI 2013-as családi és magánvállalkozásokról készített felmérésének eredményeiről készített interjút az ausztrál Sky Business News Grant Field-del, aki az MGI ausztrálázsiai elnöke, valamint az MGI dél-queensland-i ügyvezető igazgatója.

A felmérés megállapította, hogy a családi vállalkozások tulajdonosai Ausztráliában, ahelyett, hogy vállalkozásukat eladnák vagy nyugdíjba mennének és átadnák azok vezetését családtagjaiknak, továbbra sem tervezik a visszavonulásukat. Ez arra enged következtetni, hogy a vállalkozásoknak az eladási ára esni fog a piac telítettségének köszönhetően, amikor az ausztrál családi vállalkozások tulajdonosai végül mégis a nyugdíjba vonulás mellett döntenek. Az interjúban Grant egy másik nézetet vet fel. Az interjú angol nyelven a fenti videóra kattintva tekinthető meg.

Az MGI a világ 85 országában 300 irodájával jelen lévő, 6000 szakemberével, 66 év tapasztalatait felhasználva lett a világ egyik legnagyobb családi és magánvállalkozásokra specializálódott független könyvvizsgáló, könyvelő és adótanácsadó szövetsége.

A családi és magánvállalkozások magyarországi helyzetének felméréséről készített tanulmányunkat 2014 évben hozzuk nyilvánosságra!

Ha szeretne többet megtudni az MGI 2013-as Ausztrál családi és magánvállalkozásra vonatkozó felméréséről, kattintson ide.

Ha szeretne többet megtudni az MGI-ról, látogassa meg a http://www.mgiworld.com weboldalt.