Új nagy nemzetközi könyvvizsgáló hálózat született: egyesül az MGI Worldwide és a CPAAI

A közelmúltban az Egyesült Arab Emírségekben, Dubaiban tető alá hozott megállapodással egy közel 1 milliárd dollár összbevételű szervezet jön létre, mely így a nemzetközi számviteli hálózatok rangsorában a 16. helyre fog kerülni.
Mindkét szervezet több mint 60 éve van jelen a saját piacán, és így együttesen már közel 9000 szakember lesz az ügyfeleik segítségére csaknem 100 országban.

Az egyesülés jelentősebb erőforrásokat tud biztosítani a tagvállalatok számára, hozzáférést az új irányelvekhez szükséges nagyobb szakértelemhez, szélesebb körű szolgáltatásokhoz és ahhoz, hogy a márkanév szélesebb körben ismertté váljon. A nemzetközi minőségbiztosítás elérhetővé válik a CPAAI tagjai számára is azáltal, hogy csatlakoznak az MGI Worldwide hálózatához.

nemzetközi könyvelő könyvvizsgálat szövetség tagja

A két csoport jól megalapozott piaci jelenlétével jelentős mértékben kiegészíti egymást: a CPAAI különösen az USA-ban, Kínában és Mexikóban erős, míg az MGI Worldwide nagyobb nemzetközi hatókörrel rendelkezik.

A megállapodásról az MGI Worldwide nemzetközi éves közgyűlésén döntöttek az Egyesült Arab Emírségekben, Dubaiban, ahol sokan a legújabb technológiát használva szavaztak és vettek részt a vitában élő közvetítés keretén belül.

nemzetközi könyvelő könyvvizsgáló cég MagyarországAz MGI Worldwide elnöke, Clive Viegas Bennett, így fogalmazott: “Ez az egyesülés még inkább megerősíti mindkét szervezet eleve jelentős piaci pozícióját és a tagvállalatok számára elérhető erőforrásokat.  Az új nemzetközi és regionális vezetői csapatunk verhetetlen lesz.”
“A tagok számára az összejövetelünk újabb előnyök széles skáláját, több üzleti lehetőséghez való hozzáférést, szélesebb földrajzi kiterjedést, valamint a tudás és a technologiák jelentősebb egymás közötti cseréjét fogja lehetővé tenni.”
“ Az egyesülés nemcsak abban fog segíteni, hogy megtartsuk a szervezeteinkben már meglévő kiváló cégeket, de olyan új tagokat is be fog vonzani, melyek más megközelítést és nagyobb támogatást keresnek egy globális, nemzetközi hálózaton keresztül.”

Michael Parness, a CPAAI elnöke hozzátette: “A szervezetünk és az MGI Worldwide sok közös értékkel, hasonló ügyfélkörrel és szervezeti kultúrával rendelkezik, tehát van értelme ennek a fúziónak egy olyan világban, mely egyre inkább összekapcsolódik.”
“Továbbra is az ügyfelek maradnak a tagvállalatok elsődleges céljainak középpontjában, és ez az egyesülés biztosítja, hogy elérhetővé váljon számukra az a szakértelem és támogatás, amire az ügyfeleknek szüksége van, függetlenül attól, hogy a világ mely részén dolgoznak.”
“Nagy érdeklődéssel várjuk, mit hoz a jövő az újonnan alakult szerveztünk számára, és alig várjuk, hogy új stratégiákat fejlesszünk ki és új kapcsolatokat hozzunk létre, hogy növekedhessünk és gyarapodhassunk ezen a versengő piacon. ”

Az új csoport elnöki feladatait közösen fogja ellátni Roger Isaacs, az MGI Worldwide elnöke és Jim Holmes, a CPAAI elnöke. Clive Viegas Bennett lesz a vezérigazgató, Michael Parness pedig az ügyvezető igazgató.

A szervezet további regionális megbeszéléseket tervez tagjai számára Észak-Amerikában, Latin-Amerikában, Európában, az Egyesült Királyságban és Írországban, Afrikában, Ázsiában, Ausztráliában és a Közel-Keleten, hogy lépést tartsanak a műszaki és üzleti fejlesztésekkel,  megosszák egymással az üzleti információkat és szakértelmüket, és elmélyítsék erős regionális struktúrájukat.

MGI Worldwide CPAAI Merge

A képen balról jobbra: Jim Holmes, a CPAAI nemzetközi elnöke; Michael Parness, a CPAAI elnöke; Clive Viegas Bennett, az MGI Worldwide vezérigazgatója és Roger Isaacs, az MGI Worldwide elnöke az egyesülésről szóló megállapodást ünnepli az MGI Worldwide éves nemzetközi közgyűlésén az Egyesült Arab Emírségekben, Dubaiban.

Ha szeretne többet megtudni a szervezetekről vagy az egyesülésről, látogasson el a szervezetek honlapjára: www.cpaai.com, www.mgiworld.com

A BPO az MGI Worldwide magyarországi tagja.