20 évesek lettünk!

Kedves Ügyfeleink és Partnereink!

Különleges, kerek évfordulót ünnepelünk idén. 20 éve kezdődött el a mi történetünk, 20 éve jegyezték be a cégbíróságon a BPO Kft-t.

A jelenlegi körülményeket is figyelembe véve kollégáinkkal arra gondoltunk, hogy közösen, az ügyfeleinkkel összefogva támogassunk egy arra érdemes nonprofit szervezetet. Nagyon nehezen találtuk meg a célt, ami összhangban van a mi tevékenységünkkel, jövőbe mutat és egyben társadalmilag is fontos.

Így esett a választásunk a Kórházsuli-ra.

A gyerekek a jövőnk! Az egészségük olyan kérdés, ami társadalmilag megkérdőjelezhetetlenül fontos. Az oktatásuk pedig az összekötő elem a mi és a nonprofit szervezet által végzett tevékenység között.

Évente több ezer gyerek marad ki hazánkban az iskolából tartós betegségük miatt. Az történik velük, ami napjainkban az egész világban: elszigetelődnek, bizonytalanságban, kétségek és félelmek között élnek. A családok életüknek ebben a különösen nehéz szakaszában gyakran segítség nélkül maradnak,  a kórházi kezelések okozta nehézségek mellett sokszor egyedül igyekeznek megbirkózni az iskolai követelményekkel.

A KórházSuli az elmúlt 7 tanévben 25 000 önkéntes órával több, mint 700 gyógyuló gyereknek segített az ország egész területén, hogy gyógyulásuk után ott tudják folytatni a tanulmányaikat, ahonnan a betegség kiszakította őket.

A tananyagokat  önkéntes középiskolások fejlesztik, a tanítást pedig egyetemisták végzik. A KórházSuli azonban nemcsak a tanulásról szól. Náluk mindenki nyertes. Egy vidám, kreatív, támogató kortárs közösség , ahol mindenki megtalálja a helyét. A közös munka során az  önkéntesek is sokat tanulnak  a világról és  önmagukról.

Fogjunk össze!

Mi is lehetne szebb ajándék ennél? Ügyfeleinkkel és partnereink többségével már nagyon hosszú idő óta együtt dolgozunk, van olyan ügyfelünk, akivel már a kezdetek óta. Micsoda ajándék lenne, ha össze tudnánk gyűjteni a Kórházsulinak 1.000.000 Ft-ot, vagy még többet! Mi ennek a felét biztosítjuk. Segítsenek, hogy a maradék 500.000 Ft is összejöjjön!

Ha csatlakoznak hozzánk, kérjük, az adományokat május 31-ig legyenek szívesek átutalni.

Legyen bármekkora is az összeg, mi büszkék leszünk erre a közös jótékonysági projektünkre!

Az utaláshoz az egységes közleményjelszó legyen a: BPO20

Az utaláshoz szükséges adatok:

Számlatulajdonos: KórházSuli Alapítvány
Számlavezető bank: MagnetBank
Bankszámlaszám: 16200106-11625339

Ha utalnak, küldjenek nekünk egy emailt, hogy büszkék lehessünk! Ha nem szeretnék, hogy megjelenjen cégük neve az adományozók listáján, kérjük, akkor is küldjenek egy emailt, hogy lássuk, hol tart a gyűjtés. A céges utalások esetében az adományozói szerződést közvetlenül az alapítvánnyal lehet megkötni, ebben tudunk segíteni.

Támogatók

CégnévÖsszeg
BPO-TAX500.000 Ft
Contact Plus Consulting Kft.50.000 Ft
Killik Jenő20.000 Ft
JOBGROUP80.000 Ft
Fehér Éva20.000 Ft
Még ennyi kell az 1.000.000 Ft-hoz330.000 Ft