A minőség elkötelezett híveiként abban hiszünk, hogy valódi értéket teremteni és precíz munkát végezni csak erős alapokra építve lehetséges.

Szolgáltatás kultúránk a nemzetközi cégekre jellemző profizmust a családi vállalkozások gondoskodó szellemiségével ötvözi. 2001 óta csapatunk és ügyfélkörünk folyamatosan növekszik. Jelenleg közel 40 munkatársunk dolgozik nap mint nap azon, hogy ügyfeleink igényeit kielégítő, a lehető legmagasabb minőségű szolgáltatást nyújtsa a könyvelés, bérszámfejtés, adótanácsadás és a könyvvizsgálat területén. A minőség elkötelezett híveiként abban hiszünk, hogy valódi értéket teremteni és precíz munkát végezni csak erős alapokra építve lehetséges.

Ennek megfelelően szakmai munkánk minőségének biztosítását és a belső kontrollkörnyezetünk kialakítását három pillérre építettük fel.

 • Az MGI nemzetközi szervezet tagjaiként rendszeres és részletes Minőség Ellenőrzésen veszünk részt (MGI Quality Review), amelyet független, kiterjedt és sok éves szakmai tapasztalattal rendelkező szakemberek végeznek el egy előre meghatározott részletes ellenőrzési terv alapján.
 • Belső munkafolyamatainkat és minőségbiztosítási irányelveinket dokumentáljuk, illetve a különböző, folyamatokba épített kontrollok működéséről és hatékonyságáról – belső ellenőrzés keretében – rendszeresen bizonyosságot szerzünk. Mindez lehetővé teszi számunkra azt, hogy a minőségre törekvés a munkánk minden egyes mozzanatában megjelenjen.
 • A minőségellenőrzési rendszerünk és szabályzataink teljes mértékben megfelelnek a Magyar Könyvvizsgálói Kamara illetve az IAASB (International Auditing and Assurance Standards Board) által támasztott követelményeknek és irányelveknek, amelyet rendszeres, külső minőségellenőrzéssel támasztunk alá.

E három pilléren nyugvó minőségbiztosítási rendszerünk által a minőség a mindennapi tevékenységünk részét, szakmai munkánk bázisát képezi, és erős alapként biztosítja azt, hogy folyamatosan magas színvonalú, valódi hozzáadott értéket teremtő szolgáltatást tudjunk nyújtani ügyfeleink részére.

A BPO vezetési struktúrája

A BPO vezetősége elkötelezett a cég által megfogalmazott értékek mellett, amelyek biztosítják, hogy az összes elérhető, ügyfeleknek nyújtott szolgáltatás a professzionális megközelítést, a minőséget, a teljeskörűséget és hatékonyságot tükrözze vissza. A szervezetet az ügyvezetők irányítják, akik a szakmai minőség biztosítása és fenntarthatósága mellett nagy hangsúlyt fektetnek a vezetés minőségére is: a hatékony és következetes vezetési alapelvek alkalmazása mellett kiemelt cél a munkatársak egyéni fejlődésének biztosítása (szakmai és egyéb készségek), illetve a magánélet-munka egészséges egyensúlyának fenntartása. Az egyes szakmai területhez tartozó kollégák csoportokban dolgoznak, amelyeket a csoportvezetők irányítanak. A csoportokban eltérő szakmai tapasztalattal rendelkező kollégák dolgoznak együtt, így biztosítva a cégen belüli tudásmegosztást és a feladatok hatékony allokálását.

adótanácsadó könyvelő iroda könyvvizsgáló cég budapesten

Az MGI Worldwide és a Minőségbiztosítási rendszer

Alapítást követően BPO kereste a nemzetközi együttműködés lehetőségét, ezért 2005-ben csatlakozott az MGI Worldwide szervezetéhez. Az MGI Worldwide független könyvelő, könyvvizsgáló és adótanácsadó cégek globális hálózata, amely immár a világon több mint 80 országban megtalálható. Ennek köszönhetően megnyílt előttünk a lehetősége a nemzetközi kooperációnak, ami azóta is hatékonyan és eredményesen működik ügyfeleink megelégedésére.

Az MGI Worldwide minőségbiztosítási rendszerének, az MGI Network Quality Systemnek, elsődleges célja, hogy biztosítsa, hogy az egyes tagok megfelelnek az MGI Worldwide minőségi sztenderdeknek.
Ennek ellenőrzésére a szervezet bevezette az MGI Minőségellenőrzést (MGI Worldwide Quality Review), amely egy átfogó, minden üzleti folyamatra kiterjedő, részletes és független ellenőrzési folyamat.
Az MGI Quality Review folyamatban a függetlenséget és a megfelelően részletes, tagokra szabott ellenőrzési tervek kialakítását a SWAT UK, nemzetközileg elismert tanácsadó cég bevonásával biztosítják.
A helyszíni ellenőrzést a SWAT UK által kijelölt, tapasztalt és független szakemberek végzik, akik részletes dokumentációt készítenek az előzetesen megadott szempontok alapján. Az ellenőrzés kiértékelését az MGI Technikai Testület (MGI Technical Committee) végzi, a SWAT UK közreműködésével.

adótanácsadó könyvelő iroda könyvvizsgáló cég budapestenAz átfogó minőségellenőrzés az alábbi területekre terjed ki:

 • A külső szabályozási környezet követelményeinek való megfelelés
 • Belső Minőségbiztosítási rendszer és Szabályzat
 • Szervezeti kultúra és vezetés
 • Az ügyfeleknek nyújtott szolgáltatások minősége és hatékonysága
 • Ügyfél-elfogadási folyamat
 • Etikai követelmények
 • Szakmai dokumentáció
 • Panaszok kezelése és szakmai felelősségbiztosítás
 • Humán Erőforrás Menedzsment: Keresés és kiválasztási folyamat
 • Szakmai és egyéb tréningek
 • Adatbiztonság, IT környezet és kontrollok

Az értékelt cégek minőségbiztosítási rendszere besorolásra kerül 1 (legjobb minősítés) és 3 (legrosszabb minősítés) közé.
2017-ben az MGI által ellenőrzésre kijelölt tagok között a BPO is szerepelt, ennek megfelelően szeptemberben az MGI Quality Review keretében lezajlott cégünknél a helyszíni ellenőrzés.

Eredmény:
A BPO az átfogó ellenőrzés során a legjobb minősítést érte el.