Építs karriert egy olyan cégnél, ahol megbecsülnek

A BPO munkatársaként egy olyan közösség tagja lehetsz, ahol egymás munkáját megbecsüljük, odafigyelünk egymásra, és szükség esetén egymás segítségére sietünk. Tudjuk, hogy karrier céljaink elérése érdekében szem előtt kell tartanunk a közösségünk céljait is.

Hazai és nemzetközi projekteken fejlesztheted tudásod, szerezhetsz tapasztalatot

Ügyfeleink szerint innovatívan gondolkodó, készséges és megbízható partnerek vagyunk, akik az ügyfeleik hazai és nemzetközi üzleti céljaihoz igazodó hatékony és biztonságos megoldásokat kínálunk pénzügyi és számviteli szolgáltatásainkkal.

Ha úgy gondolod, hogy szeretnél Te is részese lenni ennek a sikeres csapatnak, rendszeresen látogasd honlapunkat. Első kézből értesülhetsz állásajánlatainkról és gyakornoki lehetőségeinkről, ha feliratkozol a hírlevelünkre.

További információk:

Álláslehetőségek diákok, pályakezdők számára

A BPO-nál 2003 óta fogadunk gyakornokokat: gyakornoki programunk keretén belül lehetőséget biztosítunk a gazdasági képzéseket nyújtó egyetemek és főiskolák hallgatóinak, hogy olyan gyakorlatra tegyenek szert, amely komoly segítséget jelenthet a szakdolgozat megírásához, és jelentős előnyt a diploma megszerzése után.

Álláslehetőségek tapasztalt szakembereknek

Ügyfeleink szerint innovatívan gondolkodó, készséges és megbízható partnerek vagyunk, akik az ügyfeleik hazai és nemzetközi üzleti céljaihoz igazodó hatékony és biztonságos megoldásokat kínálunk pénzügyi és számviteli szolgáltatásainkkal. Kiváló ügyfélkörünket folyamatosan bővítjük ezért nagy örömmel fogadjuk tapasztalt szakemberek jelentkezését is.

Könyvvizsgálói mentori program

A könyvvizsgáló jelölteknek a mentori rendszer keretében legalább hároméves, legfeljebb hatéves szakmai gyakorlat kell szerezniük, valamint a szakmai kompetenciavizsgát kell tenniük. Ha Ön könyvvizsgáló jelölt és olyan szakmai gyakorlati helyet keres a mentori időszakra, ahol valós tudást szerezhet jelentkezzen hozzánk, még akkor is, ha nincs nyitott pozíciónk. A Magyar Könyvvizsgálói Kamara mentori szabályzat innen érhető el.

Covid-19 információ

A járvány ideje alatt minden kollégánknak biztosítottuk az otthoni munkavégzést. Ha egy állásra jelentkezik, akkor is számítson arra, hogy a felvételi beszélgetés sem lesz személyes a kialakult járványhelyzetre való tekintettel.