Belső ellenőrzés üzletágunk tovább erősödik: évtizedes tapasztalat és szakértői csapat

Örömmel jelentjük be, hogy a belső ellenőrzés üzletágunk egy új szakértővel bővült, aki tovább erősíti ezt a fontos területet vállalatunkban. Az új csapattagunk jelentős ellenőrzési gyakorlattal rendelkezik, amelyet a Nemzeti Adó- és Vámhivatalnál szerzett. Ez a háttér nemcsak egyedi bepillantást nyújt az ellenőrzési szabályozási környezetbe, de azt is biztosítja, hogy ügyfeleinknek még pontosabb és hatékonyabb tanácsokat tudjunk nyújtani a belső ellenőrzés területén.

Évtizedes tapasztalatunk van belső ellenőrzésekben, és büszkék vagyunk arra, hogy a belső ellenőrzési üzletágunkat Miszori Ildikó vezeti, aki már 2010 óta szerepel a belső ellenőrök nyilvántartásában. Miszori Ildikó költségvetési szerv és köztulajdonban álló gazdasági társaságoknál belső ellenőrzési tevékenységet jogosult folytatni, így ügyfeleink biztosak lehetnek abban, hogy a belső ellenőrzési folyamataik a legjobb kezekben vannak.

A belső ellenőrzés üzletág erősítése összhangban áll vállalatunk törekvésével, hogy ügyfeleinknek csak a legmagasabb színvonalú szolgáltatásokat nyújtsuk. Az új kollégánk csatlakozásával, és Miszori Ildikó vezetésével, még hatékonyabban tudjuk támogatni ügyfeleinket a belső ellenőrzési folyamatokban, segítve őket abban, hogy megfeleljenek a pénzügyi és jogi követelményeknek, miközben maximalizálják vállalatuk eredményességét.

A belső ellenőrzés kulcsfontosságú területe a vállalatirányításnak, és büszkék vagyunk arra, hogy ezen a területen is a legjobbak közé tartozunk. A csapatunkkal való együttműködés garantálja, hogy ügyfeleink a belső ellenőrzés terén a legjobb kezekben vannak.