BPO 15 éves születésnapi gálavacsora

BPO 15 éves születésnapi gálavacsora

15 éves évfordulónk alkalmából kollégáink és ügyfeleink sikereit, valamint a BPO értékeit ünnepeltük idén novemberben. Az ünnepi estén a meghívottaknak gálavacsorával, szórakoztató bűvész show-val, tombolával és kvízjátékkal kedvesedtük. E gálavacsorával ünnepeltük meg, hogy idén 15 éve jött létre a BPO.

November 26-án ünnepi díszbe öltöztettünk ügyfeleink és kollégáink fogadására egy irodánkhoz közeli rendezvényház dísztermét.

BPO 15

A köszöntő beszéd során emlékezhettünk rá, hogy a BPO mindig is kereste a szakmai kihívásokat, mindig voltak hosszú távú célkitűzéseink, melyek során az értékteremtés és a csapatmunka kiemelt szerepet kapott.

A vacsora előtt pezsgővel koccintottunk a jeles évforduló alkalmából, még sok sikeres évet kívánva a BPO-nak!

Ezután a frissen elkészült BPO film premier-vetítése következett, mely a BPO első bemutatkozó filmjeA kisfilmből kiderül, hogy folyamatosan azon dolgozunk, hogy innovatív megoldásokkal építsük jövőnket, melyet a személyre szabott szolgáltatások egyre bővülő körében látunk, miközben arra fókuszálunk, hogy a családias hangulat és a szakmai profizmus ötvözése a lehető legjobban megvalósuljon, így kollégáink egy szakmai elit részének érezhessék magukat, megbízóink pedig jó kezekben tudhassák nálunk pénzügyi szolgáltatásokat.


Az este folyamán – a finom és bőséges vacsora ideje alatt – alkalma nyílt minden vendégünknek, hogy próbára tegye szerencséjét és tudását a tombola sorsoláson, valamint a kvízjátékban, melyek során értékes nyereményeket adhattunk át a nyerteseknek.

A jó hangulatunkról egész este DJ, valamint egy derűs, interaktív bűvész show gondoskodott.

Egy hatalmas születésnapi torta is érkezett a vacsora végén, mielőtt tánctérré változott volna a színpad előtti terület, helyet biztosítva az önfeledt bulizásnak.

Minden kedves vendégünknek köszönjük, hogy eljött és velünk ünnepelt! Hiszünk benne, hogy mind hozzátettek valamit a BPO sikertörténetéhez, amely már 15 éve ível fölfelé!

BPO AUDIT TAX a Facebookon, csatlakozzon közösségünkhöz! 🙂