Újítás a BPO finomságok terén – Ismerd meg új tematikus Nasi-napjainkat!

Az irodánk mindig is nagy hangsúlyt fektetett a kollégák elégedettségére és a kellemes munkakörnyezet kialakítására. Ennek részeként különböző juttatásokkal kedveskedünk azoknak a kollégáinknak, akik az irodában szeretnének dolgozni. Szeretnénk most megosztani veletek, hogy milyen fantasztikus előnyökkel jár, ha nálunk helyezkedtek el. Az egyik legújabb kezdeményezésünk a tematikus Nasi-napok bevezetése, melyekkel újragondoltuk a BPO finomságok kínálatát. Olvass tovább, hogy megtudd, milyen csodálatos fogásokkal várunk minden héten!

HÉTFŐ – Sós rágcsák és üdítők:

Kezdjük a hetet energikusan! Hétfőnként az asztalokon ínycsiklandó sós rágcsák és hűsítő üdítőitalok találhatóak. Legyen szó ropiról vagy sós keskszről, itt mindenki megtalálhatja a kedvencét. Az ízletes falatok és a frissítő italok segítenek felvidítani a hétfői napot, és lendületet adnak a produktivitásnak.

KEDD – Friss gyümölcsök:

Egy kiadósabb, egészséges reggeli mindig jól jön a kreatív szellemeknek. Keddenként az asztalokon friss gyümölcsök sorakoznak, amelyek a természet által nyújtott energiaforrást jelentik. Élvezd a zamatos szőlőszemeket, a frissítő narancsot, vagy válogass kedvedre az évszak legfinomabb gyümölcseiből. Az egészséges nassolnivalók nem csak az ízlelőbimbókat kényeztetik, hanem az egészségedet is támogatják.

SZERDA – Aszalványok, magvak és Cerbona szeletek:

Közeleg a hét közepe, és mi gondoltunk egy kis extra energialöketre. Szerdánként aszalványok, olajos magvak és finom Cerbona szeletek várják a kollégákat. Az aszalt gyümölcsök gazdag ízvilága és az értékes magvak tápláló hatása garantáltan felfrissíti a szellemet és segít megőrizni a koncentrációt. A különleges ízek és a ropogós szeletek mindenki számára kellemes meglepetést jelentenek.

CSÜTÖRTÖK – Kávé nap:

A kávé elengedhetetlen része sokunk reggelének, ezért csütörtökönként különleges kávé napot tartunk. A konyhában kihelyezett kávéautomatából – az egész héten rendelkezésre álló – frissen őrölt kávé mellett választhatsz egyet különleges ízesítésű Nespresso kapszuláink közül, hogy a kedvenc aromád kísérjen a munka során. Élvezd a koffein által nyújtott lendületet és a kellemes kávészünetet, amely töltődéssel tölti fel a munkanapot.

PÉNTEK – Édes finomságok:

A hét vége közeledtével édes meglepetésekkel kedveskedünk a kollégáknak. Péntekenként az irodában valami édeset kínálunk, hogy ízletesen zárjuk a hetet. Legyen szó mini croissantról, reggelizőkekszről vagy más édességekről, garantáltan találsz majd valami kedvedre valót. Az édes finomságok nem csak az ízlelőbimbókat kényeztetik, hanem jó hangulatot és örömöt csempésznek a munkahelyre.

A tematikus Nasi-napok bevezetésével az irodánkban nem csak a munkavégzés, hanem az étkezések is különleges élménnyé válnak. A sós rágcsák, friss gyümölcsök, aszalványok, különleges kávék és édes finomságok kavalkádja garantáltan mosolyt csal az arcodra, és hozzájárul a kollégáink elégedettségéhez. Ha te is szeretnéd megtapasztalni ezeket az előnyöket, csatlakozz hozzánk, és élvezd velünk az irodai élet apró örömeit!