Virtuális Talent meeting 2021: Fókuszban a Personal Branding

Idén február 23-án, a nemzetközi független könyvelő, könyvvizsgáló és adótanácsadó cégekből álló globális hálozatunk az MGI Worldwide with CPAAI által, rendkívüli módon került megrendezésre az ötödik Talent Meeting. A vírushelyzere való tekintettel idén virtuálisan vehettek részt kollégáink, immáron 4. alkalommal.

Az esemény fó fókuszában a személyes márkaépítés állt, emellett lehetőség volt ismét kisebb csoportokban is kapcsolatot építeni.

Adrienn – Senior Audit Asszisztens beszámolója az eseményről:

A 2021-es MGI Worldwide with CPAAI Talent Meeting rendhagyó keretek között, online zajlott. A kapcsolatépítést már a meeting előtt el lehetett kezdeni, a Whova applikáción keresztül.
Szerintem szuper ötlet volt ez az applikáció, elkészíthetted a saját profilod, érdeklődési körök szerint is böngészhettél a kollegák között, volt lehetőség különböző fórumokban beszélgetni, illetve külön beszélgetést is kezdeményezhettél bárkivel. Egy kis verseny is volt, az aktivitásodért pontokat kaptál és az eredményhirdető táblán láthattad hányadik helyen állsz.
A meeting két és fél órás volt, melyen az elmúlt év történéseit, jövőbeli terveket és MGI-os partnereket ismerhettünk meg. Idén is lehetőség volt speed networkingre, melyen kis csoportokra osztva ismerkedhettünk meg más tagokkal.
A fő előadás a személyes brand-ünk építéséhez kapcsolódott, fő hangsúly a social media felületeken történő megjelenésünkön és kommunikációnkon volt.
Összességében idén is remekül sikerült a meeting, annak ellenére, hogy rendhagyó módon volt megtartva.
Remélem, hogy a következő Talent Meetingen ismét lesz lehetőség személyesen is találkozni az tagokkal.

Dániel – Audit Asszisztens beszámolója az eseményről:

Az idei volt az első talent meetingem és maga meeting teljesen máshogy alakult mint ahogy képzeltem volna. Fura volt látni annyi embert egyszerre videóhívásban, de a szervezők jól egyben tudták tartani a ’’tömeget’’. Mivel így nincs nagyon lehetőség szeméylesebb beszélgetésre 2 alkalommal kisebb szobákba rakták a résztvevőket ahol 9-10 fő volt a max létszám. Szerencsére egy szobába kerültem Adrival, szóval ezek részek jól teltek csak sajnos kicsit rövidek voltak az egész meeting időtartamához képest.
A meeting központi témája a közösségi hálón való megjelenésünk tudatos építése volt, ami manapság nagyon releváns, szerintem nem csak a Covid miatt, hanem úgy általánosan is. (Habár én nem vagyok az a nagy fb, insta, tiktok stb. felhasználó.)