BPO AUDIT TAX

Könyvvizsgálati webinár

Könyvvizsgálati témájú, online elérhető oktatási anyagok:

MER szabályzat készítési webinár
A felvétel megvásárolható

Előadó: Killik László - BPO Audit Partner, Bejegyzett könyvvizsgáló, adószakértő, igazságügyi szakértő, közgazdász

A felvételen közel 2 és fél órán át a minőségellenőrzési szabályzat készítésével foglalkozunk. A Magyar Könyvvizsgálói Kamara által közzétett “AJÁNLÁS - A kockázat megosztás nélkül, asszisztenciával dolgozó könyvvizsgálók minőségellenőrzési elveire és eljárásaira vonatkozó szabályzat összeállításához” dokumentum alapján vesszük végig, hogy ez alapján hogyan kellene összeállítani egy MER szabályzatot. Az előadás során többször kitérünk arra is, hogy az asszisztencia nélkül dolgozó könyvvizsgálók számára mi releváns és mi nem, ezért számukra is hasznos lehet az előadás megtekintése.


Az előadás során alapszintű ismereteket adunk át, amelyeknek a rendszeres felelevenítése véleményünk szerint elengedhetetlen egy ilyen komplex területen, mint a könyvvizsgálat.

A felvétel egy éven át korlátlan számban megtekinthető!
Ára: 7.500 Ft + áfa / 25 $ / 22,75 EuroElőadás megvásárlásának menete:

Kártyás vásárlás menete:
A videó jobb felső sarkában vagy az előzetes videó megtekintése után a "Rent" gombra kattintva egy gyors regisztráció után (ezzel a regisztrációval férhet hozzá a videóhoz a vásárlás után) online azonnal megvásárolhatja az egy éves hozzáférést a videóhoz.

Átutalásos vásárlás:
Megrendeléshez kérjük töltse ki a következő űrlapot:

Megrendelem

SZERZŐI JOG
Ez a prezentáció és a kapcsolódó jegyzetek megjegyzések szerzői jogvédelem alatt állnak. Semmilyen körülmények között nem továbbítható magánszemélyeknek, cégeknek vagy más szervezeteknek a szerző előzetes hozzájárulása nélkül.

FELELŐSSÉG KORLÁTOZÁSA
Mindent elkövettünk annak érdekében, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy a prezentációban pontos és aktuális információk hangozzanak el. Ennek ellenére nem tudunk felelősséget vállalni az átadott információból eredően esetlegesen felmerülő következményekért. Kérjük minden esetben konzultáljon szakértővel, kizárólag ezen előadás alapján ne hozzon döntéseket.

Kérje ajánlatunkat

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálhatja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről. Kérjük, olvassa el Süti Szabályzatunkat!