BPO AUDIT TAX

MGI WORLDWIDE

Az MGI Worldwide független könyvelő, könyvvizsgáló és adótanácsadó cégek globális hálózata több mint 80 országban. A BPO 2005 óta tagja az MGI-nak.

A member of MGI Worldwide

személyes: vállalkozás barát: globális:

Nemzetközi hálózatunk, az MGI Worldwide világszinten idén a 19.(!) lett a nemzetközi számviteli szolgáltatói hálózatok közt! A BPO már 2005 óta tagja az MGI-Worldwidenak. Ez idő alatt rengeteg olyan közös megbízásban volt részünk, melyek során együtt dolgoztunk más országokban jelen lévő MGI Worldwide irodákkal. Legsűrűbben természetesen a környező országok irodáival működünk együtt, ezért szinte napi kapcsolatban vagyunk a román, a szlovák és az osztrák partnereinkkel.  

Aktívan részt veszünk az MGI Worldwide szervezetének irányításában is. Egyik partnerünk, Killik László 2013. júniusáig a koordinátorok bizottságának elnöke volt, illetve 2008-tól kezdődően a kelet-európai térség koordinátora.

Az MGI Worldwide több mint 80 országban jelen lévő, független könyvelő, könyvvizsgáló és adótanácsadó cégek globális hálózata. Világméretű lefedettséggel kínálja a könyvvizsgálói, könyvelői és adótanácsadói szolgáltatásait 160 tagvállalatán keresztül, több mint 5200 szakember által. 

Az MGI Worldwide tagvállalatok többsége olyan közepes méretű könyvvizsgáló és könyvelő cég, melyek jelentős pozíciókat töltenek be országaikban.

MGI MAP poster 2017

Miért fontos az ügyfeleinknek az MGI Worldwide tagság?

személyes:
Az MGI Worldwide partnerei személyesen foglalkoznak minden ügyfelükkel. A hálózaton belül hűségre, tiszteletre és közös élményekre alapozott közeli barátságokat ápolunk egymással. Olyan személyes kapcsolatot kínálunk, amit a nagyvállalatokban nem talál meg.

vállalkozás barát:
Az MGI Worldwide tagjai tulajdonosok által vezetett középvállalkozások. Ugyanazokkal a mindennapos üzleti kihívásokkal nézünk szembe, mint az ügyfeleink, így valóban tudjuk, mit jelent egy vállalkozás. Nem csak a könyvelését tartjuk kézben, de megértjük üzleti törekvéseit is.

globális:
Az MGI Worldwide minden kontinensen és csaknem minden kulcsfontosságú gazdasági központban jelen van. Jelenleg 82 országban vannak tagjaink, de holnap lehet, hogy még ennél is többen leszünk. Legyen bármilyen összetett is egy ügyfél igénye, valaki az MGI-ban biztosan tud majd segíteni a szakértelmével.

Ha többet szeretne megtudni az MGI Worldwide-ról, látogasson el a www.mgiworld.com oldalra.

Jogi nyilatkozat Az MGI Worldwide egy független könyvvizsgálói, adózási, könyvviteli és tanácsadó cégekből álló hálózat. Az MGI Worldwide nem nyújt szolgáltatásokat, tagjai pedig nem alkotnak nemzetközi partnerséget. Minden egyes tagvállalat különálló egység és sem az MGI Worldwide, sem egyik tagvállalat nem vállal felelősséget a többi tagvállalat tevékenységéért, munkájáért, véleményéért vagy szolgáltatásaiért. Bővebb információért látogasson el a www.mgiworld.com/legal oldalra.


Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálhatja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről. Kérjük, olvassa el Süti Szabályzatunkat!